Thuis

Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd certificaten
China Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De kwaliteit van gespleten kadermachine is stabiel met concurrerende prijs. Het Bohyarteam is een professionele groep, vele dank voor uw steunen in vorige dagen. Bevelive wij diep dat wij de win-win situatie kunnen in de nabije toekomst bereiken.

—— M. Andery van INTERTEHNO

Hoog - de kwaliteitsproducten met professionele klantenservice, het is een zeer aardige ervaring om met Bohyar samen te werken.

—— M. Richard van Australië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Bohyar het productieconcept moet stabiele kwaliteit en punctuele levering verzekeren.

  Alle belangrijke componenten worden ontwikkeld bij de onze eigen productie om de kwaliteit te verzekeren. De fabriek heeft horizontale machinaal bewerkende centra, CNC verticale draaibanken, verticale machinaal bewerkende centra, horizontale CNC draaibanken, CNC draadsnijmachine en andere productiemateriaal en 100.000 klassenreinigingsinstallatie, en uitgerust met een ervaren verwerkende team.

  Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd fabriek productielijn 0


  Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd fabriek productielijn 1Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd fabriek productielijn 2

 • R & D

  Het doel van R&D van Bohyar moet klanten van producten op de toegevoegde waarde en de dienst voorzien.

  De stevige structuur en de uitstekende stabiliteit van onze producten kunnen door middel van onafhankelijke R&D-centrum en dozens mechanische ontwerpers met bedreven machineontwerp en het corrigeren capaciteit worden bereikt.

  Bohyar introduceert velen geavanceerde software, waardoor de ontwerpers en de techniektechnici wetenschappelijker en redelijk productontwerp en O&O kunnen realiseren. De software omvat het 2D ontwerp van AutoCAD, Solidwork3D-ontwerp, 3D ontwerp pro-E, de elektroplaat van CAXA, eindige het elementenanalyse van ANSYS, Pro drie-gecoördineerde meting PC-DMIS, de spectrografische analyse van NDTr 6.5xXL, enz.

  Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Kaisa

Tel.: +8615062348360

Fax: 86-512-66065466

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)